Rijschool Utrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Utrecht waar je jouw rijbewijs snel kunt halen? Haal snel je rijbewijs bij de leukste en meest ervaren autorijschool van Utrecht en omstreken. Al jarenlang zorgen wij ervoor dat jouw rijbewijs betaalbaar blijft. Ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via 06 19 393 304 of stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl.

Je rijbewijs in Utrecht haal bij ons op maat

Als rijschool in Utrecht vinden wij het belangrijk om een rijopleiding op maat te geven. Elke cursist is anders; daar stemmen wij onze rijopleidingen graag op af. Ben je bang om fouten te maken en ben je bang dat dit het halen van je rijbewijs belemmert, dan helpen wij je graag met een rijopleiding op maat. Als rijschool in Utrecht vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto.

Autotheorie in Utrecht halen

Wil jij je autotheorie in één dag halen? Dat kan bij ons met 100% slagingskans. Zelfs wanneer je liever in de boeken leert of een voorkeur hebt voor een online theoriecursus hebben wij volop mogelijkheden. Wanneer je een tussentijdse toets of een rijexamen wilt afleggen, dan is het verplicht om je autotheorie al op zak te hebben. Bij ons kun je wel alvast beginnen met het volgen van rijlessen in Utrecht voordat je begint aan je autotheorie.

Wat is een tussentijdse toets?

Door onze leerlingen wordt er vaak gekozen voor een tussentijdse toets (TTT), waarbij er bijzondere verrichtingen of manoeuvres uitgevoerd, zodat je vrijstelling krijgt tijdens het rijexamen. Een tussentijdse toets duurt even lang als een rijexamen en zorgt er doorgaans voor dat je minder nerveus bent tijdens het rijexamen. Je ervaart alvast hoe het is om een examen in de auto af te leggen. Tijdens de tussentijdse toets wordt je rijvaardigheid beoordeeld en rijdt je instructeur van Rijschool Utrecht met je mee. Een TTT kost €199,- en is aan te raden wanneer je tijdens het rijden merkt dat je nerveus of zenuwachtig bent.

Hoeveel kost een rijles in Utrecht bij Rijschool Utrecht?

Bij Rijschool Utrecht heb je een keuze uit verschillende rijlespakketten. Wanneer je voor een pakket kiest betaal je slechts vanaf €36,- per les. Het voordeel van een pakket is dat je in één keer klaar bent (inclusief CBR praktijkexamen). De kosten voor het rijlespakket hoef je niet in één keer te voldoen, dit mag in termijnen. Rijlessen in Utrecht is op deze manier zeker betaalbaar.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb?

Bij Rijschool Utrecht heb je de mogelijkheid om een snelcursus te doen wanneer je voldoende tijd kunt vrijmaken. Tijdens een proefles van 50 minuten gaan we kijken welk rijniveau dat je hebt en of je in aanmerking komt. Voordat je een snelcursus kunt doen is het belangrijk dat je je autotheorie hebt behaald of dat je dit zo snel mogelijk kunt behalen. Na de proefles kunnen we aangeven welke snelcursus het beste bij je past.

Proefles bij Rijschool Utrecht in Utrecht

Heb je nog nooit auto gereden en wil je graag eerst kennis maken met je rijinstructeur? Dan is de proefles zeker aan te raden. Een proefles bij Rijschool Utrecht in Utrecht kost slechts €20,- en duurt 50 minuten. Meestal ontdek je tijdens deze proefles of je een ‘klik’ hebt met je rijinstructeur en beslis je hierna zelf of je een pakket wilt afnemen of dat je losse rijlessen wilt.

Meer informatie over onze rijschool in Utrecht?

Wil je graag eerst meer weten over onze rijschool voordat je een proefles aanvraagt of heb je ergens vragen over? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar info@rijschoolutrecht.nl of bel 06 19 393 304 voor meer informatie.

rijschool utrecht

 

 

Wat vonden anderen?

Ontzettend bedankt voor alle rijlessen. Na 2 keer zakken overgestapt naar Rijschool Utrecht waar ik pas echt heb leren autorijden. Ben zeer tevreden over de manier waarop ik rijlessen heb gehad. En bedankt dat je mij van mijn rijangst hebt afgeholpen.

Dorinde, Utrecht


Super super bedankt voor alles! Na 3 exames bij een een andere rijschool heb ik het dankzij jou gehaald! Bedankt voor je hulp, niet alleen de lessen in het autorijden maar ook voor je hulp om mijn angsten te over winnen. Nogmaals heel erg bedankt!

Shardene, Utrecht


Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen, ik heb met veel plezier gemerkt dat ik van computerspel-gevoel naar werkelijk autorijden ben gegaan. Bovendien mocht ik in een keer slagen! Dank je wel, dank jullie wel en tot ziens!

Christel, Utrecht

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!!! En dat allemaal dankzij de leerzame en leuke lessen van Nourdin. Ik ben er echt heeeeeel erg blij mee! Bedankt Nourdin!

André, Utrecht


Ik cross nu alweer een tijdje rond,maar nog ontzettend bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

Anne, Utrecht


Een hele duidelijke en rustige manier om het autorijden te leren. Het werkte perfect voor mij. In één keer geslaagd!

Chris, Utrecht

Nogmaals bedankt voor de goede rijlessen en coaching! Wat een hoop vrijheid krijg je met een rijbewijs.

Onno, Utrecht


Yesss, en bedankt Kees voor je extra hulp!

Maarten, Utrecht


Yes in een keer geslaagd, top! Succes met je rijschool.

Ali, Nieuwegein

WHAAAAAH DE EERSTE KEER GESLAAGD!!! Echt super bedankt voor de GEZELLIGE (maar toch serieuze) lessen.

Mieke, Utrecht


Yes geslaagd! In totaal bij drie rijscholen in Utrecht lessen gehad. Uiteindelijk via Snel mijn rijbewijs gehaald. De begeleiding bij Snel was echt super en voor een redelijke prijs.

Johan, Utrecht


Geslaaagd! ben heel erg blij! Dankjewel voor alle lessen en veel succes in de toekomst! Je ziet mij wel een keer voorbij rijden haha.

Gidde, Nieuwegein

Yes in 1 keer geslaagd, goede lessen duidelijke afspraken. Thanks.

Annette, Utrecht


Bedankt voor alle leuke en gezellige rijlessen, ben erg blij met mijn rijbewijs. Veel succes nog met jullie rijschool, en ik zie jullie wel weer op de weg!

Steven, Vianen


Echt te gek! Vlot, duidelijk en daardoor in één keer geslaagd!! Bedankt!

Wim, Nieuwegein

Theorie

theorie

Voordat je een rijexamen of tussentijdse toets doet, moet je eerst het theoriecertificaat behalen.

Lees verder

Rijbewijs

rijbewijs

Je gaat uiteindelijk maar voor één ding. Je wilt je rijbewijs halen. Het liefst zo snel mogelijk!

Lees verder

Veelgestelde vragen

waar

In een overzicht vindt je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Lees verder

Prijzen

prijzen

Waarom meer betalen dan €36,- per rijles? Het leven is al duur genoeg.

Lees verder
© RijschoolUtrecht.nl | Development by EverDesign ®
Sitemap - Voorwaarden - Rijles tips - Vacatures - Disclaimer - Linkpartners