AUTOMAAT RIJLESSEN UTRECHT

Wil je rijlessen nemen maar vind je het niet leuk om te schakelen?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Rijschool Utrecht biedt ook automaat rijlessen aan.

Handgeschakelde autos zijn niet populair bij alle leerlingen, maar Rijschool Utrecht biedt ook automaat rijlessen aan. Er zijn verschillende redenen om voor automaat rijlessen te kiezen. De meeste leerlingen die kiezen voor automaat rijlessen voelen zich ongemakkelijk bij het rijden in een handgeschakelde auto.

Rijden in een automaat auto is veel ontspannender. Er hoeft veel minder gedaan te worden tijdens het rijden dan in een auto met handgeschakelde versnellingsbak. Je hoeft alleen maar het gaspedaal en de rem in te trappen en de auto schakelt automatisch. Dit betekent dat je niet constant de versnellingsbak hoeft te bedienen en dat de motor nooit afslaat. Onze ervaren rijinstructeurs weten hoe ze je moeten leren om een automaat rijbewijs te halen.

‘DE BESTE RIJSCHOOL VAN UTRECHT!’

Rijden in Utrecht met Rijschool Utrecht

Ben je op zoek naar een fantastische rijervaring en woon je in Utrecht en omgeving? Dan is Rijschool Utrecht dé plek voor jou! Ons team van ervaren rijinstructeurs staat altijd paraat om jouw rijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint met autorijden of al enige ervaring hebt, Rijschool Utrecht zorgt ervoor dat je snel en vakkundig leert rijden.

Persoonlijke aandacht bij Rijschool Utrecht

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Samen met je vaste instructeur werk je stapsgewijs naar je examen toe, zo ben jij optimaal voorbereid op het halen van je rijbewijs. Ook vinden we het bij Rijschool Utrecht belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak en leren op eigen tempo. Onze instructeurs zien elke leerling als een individu, en maken het hun missie om iedereen een goed en comfortabel gevoel te geven achter het stuur.

Dé rijschool in Utrecht die je zekerheid biedt

Bij Rijschool Utrecht geloven we dat duidelijkheid en zekerheid de sleutels zijn tot succesvol autorijden. Daarom hebben we onze autorijlessen opgedeeld in drie fasen. In de eerste fase leer je de voertuigbeheersing, gevolgd door een focus op verkeerssituaties in de tweede fase. Daarna richten we de lessen op verkeersinzicht en natuurlijk op het opdoen van rijervaring. Na deze fasen ben je klaar om het examen succesvol af te leggen. Met onze jarenlange ervaring hebben we al honderden leerlingen zien slagen. Nieuwsgierig wat zij over ons zeggen? Lees het hier.

Goedkope rijles, hoge kwaliteit

We begrijpen dat iedere leerling anders is en dat het tempo kan variëren. Onze instructeurs zullen je daarom begeleiden op jouw eigen tempo, zonder een vast minimum of maximum aantal lessen per fase vast te stellen. Zo heb je de vrijheid om te rijden wanneer je wil, en hoeveel lessen je nodig hebt om je echt zeker te voelen achter het stuur. Ben jij klaar voor jouw rijbewijs? Neem dan gerust contact op voor een proefrijles.

De proefrijles is geheel vrijblijvend duurt 50 minuten en kost eenmalig slechts 50 euro.

- Wij halen je thuis op
- Weten waar je aan toe bent
- Geen verrassingen achteraf
- Je bent niet verplicht om door te gaan

APRIL - ACTIE

 

64

55 per les

Wie is rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht geeft al ruim 20 jaar rijles en staat garant voor kwaliteit.
Onze instructeurs zijn naast ervaren, ook zeer geduldig en vriendelijk. Hierdoor raak je snel vertrouwd met zowel de auto als je instructeur.

Wij werken met een doelgerichte methode, waardoor onze leerlingen gemiddeld 15 tot 20% minder lessen nodig hebben. Leuk, want met dat geld kun je heel veel andere leuke dingen doen!

Ruime agenda
Bij Rijschool Utrecht is het ook mogelijk om meerdere lessen per week te volgen. We zien in de praktijk dat de leercurve van meerdere rijlessen per week groter is dan één les per week. Hoe meer je per week leert, hoe minder lessen je in totaal nodig zal hebben.​

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.