Vul het formulier in en laat andere (potentiรซle) kandidaten weten wat ze kunnen verwachten van Rijschool Utrecht.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
20 berichten.
Lovindy uit Utrecht
Goede lessen gehad! Altijd op tijd op onze afspraken. Ik kreeg goede tips en feedback. Hij is ook geduldig en rustig met zijn uitleggen.
Mathijs uit Vianen
Goede ervaring. De instructeur weet wat hij doet, geeft goede feedback en neemt de tijd als je het niet meteen snapt. Streng maar rechtvaardig.
Joost uit Utrecht
Hij heeft veel rijervaring en kan alles goed en rustig uitleggen! Rijbewijs is binnen!
Tessel uit Utrecht
Hele fijne rijlessen gehad en ook in een korte tijd geslaagd. Ik kreeg de mogelijkheid om 2 a 3 keer per week te lessen, om vervolgens mijn rijbewijs in minder dan 3 maanden te kunnen halen. Heel erg bedankt! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Felipe Moonen uit Utrecht
Geweldige lessen gehad bij rijschool Utrecht. Ik heb dankzij de uitstekende instructies binnen zeer korte tijd mijn rijbewijs weten te behalen. Ook waren de mogelijkheden bij het inplannen van de lessen erg flexibel. Voorspoedige ervaring. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Bedankt!!

ACTIE VAN DE MAAND


64

59 per les

WIE IS RIJSCHOOL UTRECHT

Rijschool Utrecht geeft al ruim 20 jaar rijles en staat garant voor kwaliteit.
Onze instructeurs zijn naast ervaren, ook zeer geduldig en vriendelijk. Hierdoor raak je snel vertrouwd met zowel de auto als je instructeur.

Wij werken met een doelgerichte methode, waardoor onze leerlingen gemiddeld 15 tot 20% minder lessen nodig hebben. Leuk, want met dat geld kun je heel veel andere leuke dingen doen!

Ruime agenda
Bij Rijschool Utrecht is het ook mogelijk om meerdere lessen per week te volgen. We zien in de praktijk dat de leercurve van meerdere rijlessen per week groter is dan รฉรฉn les per week. Hoe meer je per week leert, hoe minder lessen je in totaal nodig zal hebben.โ€‹

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.