• 95% beveelt ons aan
 • Gemiddeld aantal rijlessen

  Wat vonden anderen?

  Gemiddeld aantal rijlessen

  Onze rijschool krijgt vaak de vraag hoeveel lessen er nodig zijn om je rijbewijs te halen. Het aantal rijlessen is afhankelijk van aanleg, startniveau, leertempo, de motivatie of de leeftijd van de nieuwe verkeersdeelnemer en is dus op voorhand moeilijk te bepalen.

  Sommige kandidaten met veel aanleg kunnen volstaan met een beperkt aantal lessen en andere cursisten hebben juist meer lessen nodig omdat ze moeite hebben met de techniek of verkeersinzicht missen.

  Geen nood. Allemaal kleine problemen waar onze instructeurs ervaring mee hebben en je in rap tempo kunnen helpen om die vaardigheden te ontwikkelen. Maar dan moeten ze je wel een beetje kennen. Ze willen graag een idee hebben of je verkeersinzicht hebt en de techniek snel oppikt of dat je wat meer lessen nodig hebt.

  Maak een afspraak voor een bijna gratis proefles bij onze rijschool en vraag na afloop aan je instructeur hoeveel lessen jij ongeveer nodig zou moeten hebben. Afhankelijk van je vorderingen kan de prognose bijgesteld worden.