• 95% beveelt ons aan
 • Rijlessen

  Wat vonden anderen?

  Je gaat uiteindelijk maar voor één ding. Je wilt je rijbewijs halen. Het liefst zo snel mogelijk en tegen een acceptabele prijs.

  Een goede autorijschool wil je daar graag bij helpen. Rijschool Utrecht is zo’n goede autorijschool. Een enthousiast team staat klaar om je te helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs in de wacht te slepen. En daarna? Dan hopen we je nog een keer je te zien in je nieuwe (of oude) auto.

  Wat mag je verwachten van onze autorijschool?
  Nadat je een proefles hebt aangevraagd, word je gebeld voor een vrijblijvende afspraak. De instructeur haalt je op voor de vrijblijvende proefles van 60 minuten. Jouw rijniveau en wensen worden besproken. Vervolgens kun je kiezen voor een voordelig rijlespakket of losse lessen. Je bepaalt zelf of je door wilt gaan.

  Rijlessen
  De rijlessen plannen we samen in. Je hebt de keuze om meerdere rijlessen per week te nemen of gewoon één per week. Bij de autorijles wordt gebruik gemaakt van een instructieboekje. Hierop houdt de instructeur van Rijschool Utrecht samen met jou je vorderingen bij.

  Hoe ver ben ik?
  Ook een tussentijdse toets behoort tot de mogelijkheden. Dit is een proefexamen dat door een CBR examinator wordt afgenomen. Je krijgt advies over je rijstijl en je kunt alvast vrijstelling verdienen voor “bijzondere manoeuvres”. Dit betekent dat je op het uiteindelijke rijexamen niet hoeft te parkeren of bijvoorbeeld te keren. Wel zo prettig. Ook bij het eerstvolgende examen kan het advies van de Tussentijdse toets doorslaggevend zijn voor je rijbewijs. Onderzoek van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft uitgewezen, dat de slaagkans door een tussentijdse toets met twintig procent kan toenemen.

  Zo gaat het bij het CBR praktijkexamen