RIJSCHOOL BILTHOVEN

Een professionele autorijschool in Bilthoven en omgeving!

Bij rijschool Bilthoven, staat persoonlijke aandacht bovenaan. Iedereen is anders.

Daarom kijken wij als rijinstructeur niet naar het gehele standaard plaatje. Wij kijken naar de persoon zelf. Bij rijschool Bilthoven nemen we de tijd voor je.

Wij vinden het belangrijk dat jij vertrouwen hebt in jezelf en in je eigen kunnen. Dit komt je rijvaardigheid gegarandeerd ten goede. Door een persoonlijke doch professionele begeleiding zetten we de juiste stappen. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij vol vertrouwen je rijexamen doet en natuurlijk slaagt!

Rijschool Bilthoven, gevestigd in Wijk bij Duurstede geeft autorijlessen in Bilthoven en omgeving. Persoonlijke aandacht en een eigen tempo zijn de sleutelwoorden van deze rijschool. De rijlessen worden gegeven in duidelijke methodische stappen.

Autorijschool Bilthoven geeft Rijles in methodische stappen

Duidelijkheid geeft zekerheid en zekerheid is nodig om goed te leren autorijden. Daarom zijn de autorijlessen bij rijschool Bilthoven opgedeeld in drie fasen. Als eerste start de instructeur met het aanleren van de voertuigbediening. Daarna worden de verkeerssituaties onder de loep genomen. Tot slot het verkeersinzicht en de rijervaring. Na het doorlopen van deze 3 fasen ben je klaargestoomd voor het succesvol afleggen van een rijexamen. Je legt deze fasen in een eigen tempo af. Er staat dus geen minimaal of maximaal aantal lessen omschreven per fase. De ene leerling leert nou eenmaal sneller dan de ander. Dat kan ook per fase nog verschillen.

Een vaste instructeur, dezelfde auto

Bij een persoonlijke benadering en het opbouwen van vertrouwen, hoort één vaste instructeur. Dit zorgt ervoor dat je niet elke keer opnieuw hoeft te wennen aan een andere manier van begeleiding. Ook rij je steeds in dezelfde lesauto. Dit helpt om het leerproces te versnellen.

ACTIE VAN DE MAAND


64

59 per les