RIJSCHOOL BUNNIK

Professionele rijschool in Bunnik en omstreken!

Bij Rijschool Bunnik staat persoonlijke begeleiding voorop. Iedereen is anders. Je ziet als rijinstructeur dus niet het standaard grote plaatje. Bij Rijschool Bunnik maken we tijd voor je. Ik vind het belangrijk om vertrouwen te hebben in jezelf en je kunnen. Zo verbeter je gegarandeerd je rijvaardigheid. Met persoonlijk en professioneel advies zetten we de juiste stappen. Samen met jou garanderen we dat je het rijexamen met vertrouwen doorstaat en natuurlijk slaagt! Rijschool Bunnik in Wijk bij Duurstede biedt rijlessen in Bunnik en omgeving. Aandacht en je eigen tempo zijn de kernwoorden van deze rijschool. De rijlessen worden gegeven in duidelijke en methodische procedures.

Autorijschool Bunnik biedt rijlessen op een systematische manier aan

Duidelijkheid geeft je een veilig gevoel en vertrouwen is nodig om goed te leren autorijden. Daarom zijn de rijlessen bij Rijschool Bunnik opgedeeld in drie fases. Eerst begint de instructeur met het aanleren van voertuigbeheersing. Kijk vervolgens naar de verkeersomstandigheden. Tot slot verkeersinzichten en rijervaring. Nadat je deze drie fasen hebt doorlopen, ben je klaar voor je rijexamen. Deze fasen doorloop je in je eigen tempo. Er wordt dan ook geen minimum of maximum aantal onderwijseenheden per fase vermeld. Sommige leerlingen leren sneller dan andere. Ook dit kan per fase verschillen.

Vaste instructeur, zelfde lesauto

Een persoonlijke benadering en het opbouwen van vertrouwen vraagt ​​om een ​​stabiele instructeur. Hierdoor hoeft u niet steeds aan andere soorten begeleiding te wennen. Ze rijden altijd in dezelfde trainingsauto. Dit versnelt het leerproces.

APRIL - ACTIE

 

64

55 per les