Rijschool Odijk

Professionele rijschool in Odijk en omstreken

Bij Rijschool Odijk staat persoonlijke aandacht op nummer één. Iedereen is anders. Wij rij-instructeurs zien dus niet het standaard grote plaatje. Bij Autorijschool Odijk maken we tijd voor je. Ik vind het belangrijk om vertrouwen te hebben in jezelf en je kunnen. Zo verbeter je gegarandeerd je rijvaardigheid. Met persoonlijk en professioneel advies zetten we de juiste stappen. Samen met jou garanderen we dat je het rijexamen met vertrouwen doorstaat en natuurlijk slaagt!

Autorijschool Odijk gevestigd in Wijk bij Duurstede biedt rijlessen in Odijk en omgeving. Aandacht en je eigen tempo zijn de kernwoorden van deze rijschool. De rijlessen worden gegeven in duidelijke en methodische procedures.

Autorijschool Odijk biedt rijlessen op een systematische manier aan

Duidelijkheid geeft je een veilig gevoel en vertrouwen is nodig om goed te leren autorijden. Om deze reden zijn de rijlessen bij Rijschool Odijk opgedeeld in drie fases. Eerst begint de instructeur met het aanleren van voertuigbeheersing. Kijk vervolgens naar de verkeersomstandigheden. Tot slot verkeersinzichten en rijervaring. Nadat je deze drie fasen hebt doorlopen, ben je klaar om je rijexamen te halen. Deze fasen doorloop je in je eigen tempo. Er wordt dan ook geen minimum of maximum aantal onderwijseenheden per fase vermeld. Sommige leerlingen leren sneller dan andere. Ook dit kan per fase verschillen.

Vaste instructeur, zelfde auto

Een persoonlijke benadering en het opbouwen van vertrouwen vraagt ​​om een ​​stabiele instructeur. Hierdoor hoeft u niet steeds aan andere soorten begeleiding te wennen. Ze rijden altijd in dezelfde trainingsauto. Dit versnelt het leerproces.

TIJDELIJKE ACTIE

€5 korting per rijles

Geen wachttijd start direct

Snel je rijbewijs

Betaal in termijnen

Meerdere rijlessen per week

JA, IK WIL EEN PROEFRIJLES

× Direct Contact