Rijschool Zeist

De beste rijschool bij jou in Zeist!

Rijlessen in Zeist met Rijschool Utrecht

Iedereen is anders. Daarom kijken wij als rijinstructeurs niet naar het hele standaard plaatje. Laten we eens kijken naar de cursist zelf. Bij rijschool Zeist maken we tijd voor je.

Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwt op jezelf en je kunnen. Het zal je rijvaardigheid zeker verbeteren. Met persoonlijke maar professionele begeleiding zetten we de juiste stappen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je met vertrouwen het rijexamen aflegt en uiteraard slaagt!

Autorijschool Zeist in Wijk bij Duurstede biedt rijlessen aan in en rondom Zeist. Persoonlijke aandacht en je eigen tempo zijn de kernwoorden van deze rijschool. De rijlessen worden gegeven in duidelijke methodische stappen. Autorijschool Zeist geeft rijlessen in methodische stappen.

Duidelijkheid geeft vertrouwen en vertrouwen is nodig om goed te rijden. Daarom zijn de rijlessen bij rijschool Zeist verdeeld in drie fases. Eerst begint de leraar de besturing van het voertuig aan te leren. Vervolgens kijken we naar verkeerssituaties. Tot slot informatie over verkeer en rijervaring. Als je deze 3 stappen hebt doorlopen, ben je klaar om je rijexamen af ​​te leggen. Deze stappen zet je in je eigen tempo. Er wordt dan ook geen minimaal of maximaal aantal uren per fase beschreven. Sommige leerlingen leren sneller dan andere. Het kan ook per fase verschillen.

Vaste rij-instructeur, zelfde auto.

Een persoonlijke benadering en het opbouwen van vertrouwen vraagt ​​om één constante rij-instructeur. Dit zorgt ervoor dat je niet telkens aan andere instructies hoeft te wennen. Ook rijd je altijd in dezelfde klasse auto. Dit helpt het leren te versnellen.

 

Tijdelijke ACTIE!

57  50  per les

7 euro korting per rijles

Meerdere rijlessen per week

Geen wachttijd, start direct

Sneller slagen met minder rijlessen

JA, IK WIL EEN PROEFRIJLES

× Direct Contact