In 10, 14 of 21 dagen je autorijbewijs

Een snelcursus is een intensief traject, omdat je in een korte tijd veel rijlessen krijgt. Toch merken we dat leerlingen die een snelcursus nemen minder rijlessen nodig hebben. Wie één keer in de week lest, moet iedere les weer even ‘warmdraaien’, wat ten koste gaat van de leercurve. De leerling in kwestie heeft namelijk een week geen auto gereden en dat betekent dat hij/zij een lichte achterstand heeft.

Bij een snelcursus leert een leerling op hoog tempo en is hij/zij aan het einde van de week helemaal klaar voor zijn CBR-examen.

Je kunt bij Rijschool Utrecht je rijbewijs al binnen 10, 14, of 21 dagen behalen. Vind je dit te snel? Kies dan voor een compacte rijopleiding van tussen de 4 á 12 weken!

KENNISMAKINGSPAKKET

Heb je iets meer tijd nodig om een auto​​rijschool te kiezen? Dan raden we je aan om een ​​kennismakingspakket te nemen. Tegen een scherpe prijs kun je op een leuke en vrijblijvende manier kennis maken met Rijschool Utrecht en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. De kennismakingspakket duurt 100 minuten en kost tijdelijk slechts 50 euro.

  • Wij halen je thuis op
  • Weten waar je aan toe bent
  • Geen verrassingen achteraf
  • Je verplicht je niet om door te gaan

MAANDACTIE!

KENNISMAKINGSPAKKET

2 rijlessen 100 minuten

voor slechts 50,-

1 + 1 =

Wie is Rijschool Utrecht?

Rijschool Utrecht geeft al meer dan 21 jaar rijles en staat garant voor kwaliteit. Onze instructeurs zijn ervaren, geduldig en vriendelijk. Hierdoor raak je snel vertrouwd met de auto. Onze doelgerichte methode vermindert het gemiddeld aantal lessen om je rijbewijs te halen met gemiddeld 15 tot 20%. Leuk, want met dat geld kun je heel veel leuke dingen doen! Je kunt bovendien meerdere lessen per week volgen, zodat je bij Autorijschool Utrecht sneller je rijbewijs haalt. We zien in de praktijk dat de leercurve van meerdere rijlessen per week groter is dan 1 les per week. Rijschool Utrecht heeft daar haar methode op aangepast, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen.

Contact