• 95% beveelt ons aan
 • Theorie

  Wat vonden anderen?

  Theoriecertificaat
  Voordat je een rijexamen of tussentijdse toets doet, moet je eerst het theoriecertificaat behalen. Veel kandidaten zien soms op tegen de theorie die uiteraard nodig is om je rijbewijs te halen, maar bedenk wel dat die theorie de basis is voor de praktijk.

  Ontspannen rijden
  Als je de theorie goed beheerst dan heb je weer een zorg minder om lekker te kunnen rijden. Want wees eerlijk rijden moet gewoon leuk en ontspannen zijn. Rijschool Utrecht helpt je graag bij de theorievoorbereidingen en dus bij het snel behalen van je rijbewijs.

  Theorieles
  Om de theorie goed te leren zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt via onze autorijschool privé theorieles volgen. De lessen zijn op maat afgesneden, zodat je op een snelle manier slaagt voor je theorie.

  Webshop
  Rijschool Utrecht heeft een samenwerking met de meest succesvolle leermiddelen leverancier van Nederland! Bij ons kun je zowel de nieuwste theorieboek , vragenboek als proefexamens bestellen. Vekabest, al meer dan 3,5 miljoen geslaagden! Natuurlijk kunnen ook niet cursisten gebruik maken van onze webshop. Wel zo handig.

  Bestel hier en slaag voor je CBR examen!